schrijft, herschrijft en redigeert

Als u uw website, brochure, folder of andere publicatie spellingfouten spelfouten of andere taalfouten bevat, word wordt daarmee de geloofwaardigheid van uw bedrijf ondermijnt ondermijnd. De spellingcontrole spellingscontrole haalt er misschien een aantal typfouten typefouten uit, maar bied biedt geen garantie voor een duidellijke duidelijke, actieve en foutloze tekst.

Voorbeelden van veelgemaakte fouten die door de spellingscontrole heen komen:

  •  Hij word wordt vader.
  • Sommige Sommigen moesten gelijk weg toen de wedstrijd afgelopen was.
  • De vergrootte vergrote foto hing op de muur in de sporthal.
  • Bij deze dezen stuur ik u mijn sollicitatie.
  • In afwachting van u uw reactie.
  • Een aantal mensen hebben heeft de test gehaald.
  • Hij maakt hele heel lekkere spaghetti.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg. En dan hebben we het nog niet eens gehad over stijlfouten, grammaticale fouten of te formeel taalgebruik.

Marianne Dekker schrijft, herschrijft en redigeert teksten. Voor het web, folders, brochures, artikelen, persberichten en voice-overs, maar ook teksten van particulieren, zoals (sollicitatie)brieven en (afstudeer)scripties. Kernwoorden: snel, helder, no-nonsense, actief, wervend en bovenal: foutloos.

Twijfelt u over uw (web)tekst(en)? Neem gerust contact op. Samen kunnen we kijken of u (een) compleet nieuwe tekst(en) nodig heeft of een correctie van de huidige tekst voldoende is.

 

Journalistieke producties

Marianne Dekker schrijft al jaren voor verschillende dagbladen en heeft ruime ervaring met het schrijven van artikelen in alle journalistieke genres. Ook weet ze als geen ander hoe ze een persbericht moet opstellen dat ook daadwerkelijk gelezen en gepubliceerd wordt door (lokale) media.